Ár: 4.390 Ft →

Kiszerelés: 2,5 kg

Sok kutyás kezdené el a nyersezést kölykökkel, ám a junior ragadozók étrendje némiképp különbözik a felnőttekétől. Körültekintést igényel: a kölykök fehérje-és kalcium bevitelére különösképp kell ügyelned. Több kalciumra van szükségük a fejlődéshez, a vázizom mellett pedig több tüdőt is tesznek a zacskóba.

A junior menükkel elfelejtheted az aggodalmat: ha a kicsi már stabilan megbirkózik a nehezebb marhahússal, nyugodtan adhatod a junior menüt neki.

Hivatalosan a kölyök életének 14. hetétől adható.

Adagolás:

A várható felnőttkori testsúlyának 2-4%-át adhatod egy nap a kölyök aktivitásának megfelelően. 6 hónapos korig háromfelé, 6-12 hónapos kor között kétszer, egy éves kor felett egyszer etesd.

Előnyei:

  • 41,3% hústartalommal készül, melyhez 26,4% pacalt (zöldpacalt, leveles gyomrot, és gyomor húst ) adnak. A csontos húst marhaszegy biztosítja. Ez egy szivacsos, vastagabb csont, mellyel 5 kg feletti kutyák már megbírkóznak, viszont keményebb, mint a csirkemellcsont, csirkefarhát, és kevés a hústartalma, ezért a csontos hús az étrendben 13,5%. A fennmaradó 18,8% belsőségekből áll, viszont a gyártó ide sorolja a tüdőt is.
  • Kizárólag marha felhasználásával készült 14 féle összetevőből. A 2,5 kg-os kiszerelésű zacskóból kényelmesen tudsz adagolni kutyádnak. 5 kg feletti kutya már a benne lévő marhaszegycsontot is lazán elrágja. 5 kg alatti kutyának csak abban az esetben ajánlom, hogyha a benne lévő csontos húst csak rágókaként használod, és inkább kisebb testű állatok: csirke, nyúl csontjával, esetleg Bio tojáshéjporral pótolod.

Összetevők: izomhús, szív, marhaszegycsont, zöldpacal, fehérpacal (zsír), leveles gyomor, máj, nyelőcső környéki hús, tüdő, lép, vese, marhaajak porccal, tőgy.

Analitikai összetevők: nyersfehérje: 15%, nyerszsír: 15% nyersrost: 1%, nedvességtartalom: 67%, nyershamu: 2%.

A számított Ca/P arány kb: 1,3.

Kalcium: 597 mg/100 g, foszfor: 448 mg/100 g.