Egy kis ismertető az általunk forgalmazott darált nyúlhúsról:

Előnyös összetétel

A nyúlhús rendkívül gazdag fehérjében (17-20 százalék) és esszenciális aminosavakban, ellenben zsír, koleszterintartalma, nátriumtartalma alacsony. Kedvező a vitamin- és ásványianyag-tartalma is. A sertést, marhát, birkát, csirkét, pulykát, kacsát, bárányt összevetve a nyúlhúsnak kisebb az energiatartalma is. Előnyös összetétele miatt szív- és érrendszeri problémákra, megelőzésre is megfelelő választás.

Könnyű húsféle:

A házinyúl húsa könnyen emészthető, allergizáló hatása nem ismert, így ételallergiával szemben is nagy sikerrel alkalmazható.

Vitaminokban gazdag:

B2-vitamin, B5-vitamin B6-vitamin B3-vitamin B12-vitamin. Kiváló B12 forrás ami nagyon sokat segít az idegrendszer helyes fejlődésében ezenkívül a sejtnövekedést is segíti. Fenntartja az energiaszintet és segíti a vérképzést.

A tápanyagok hasznosulása kedvező:

A hasznos tápanyagokból a lehető legtöbb jut belőle a szervezetbe, a nyúlhús esszenciálisaminosav-hasznosítása például 30 százalékkal jobb a csirkehúsénál. Az egészséges zsírok segítenek az ízületek fejlődésében és segítik a szép csillogó egészséges szörzet kialakulását.

Nyúl származása:

Relaxrabbit tenyészet. A tenyésztést rendszeres állatorvosi ellenőrzésnek vetik alá, s ezáltal garantáljuk, hogy a szaporulat növelése érdekében nem végeznek hormonkezeléseket, így a hús teljes mértékben GMO mentes, sem növekedési hormon és semminemű más olyan dolgot, ami negatív hatással lenne a házi kedvencére. A magas minőségű relaxrabbit nyúlhús a folyamatos és gondos ellenőrzés eredménye. A Tetrabbit Kft. vágóhídján az állatokat a legszigorúbb minőségbiztosítási és higiénés eljárásoknak megfelelően dolgozzák fel. A Relaxrabbit nyúlhús megbízhatóan magas minőségű. A speciális állattartásnak köszönhetően ez a hús omlósabb, mint más tartású állatok húsa.